FN Blog / Médiaakadémia / Tancsáné Fuchs Ágnes: Ovis ténykép
Nyomtatás Betűméret
Tancsáné Fuchs Ágnes: Ovis ténykép 2008-12-01 15:53:32
Fényképezés volt az oviban. Az alig négy éves lányom gondosan kiválasztotta ruháját, copfot csináltatott magának, hogy a képeken jól nézzen ki.

Eszembe jutottak az én ovis éveim - már amire emlékezhet az ember az ott készült fotók segítségével. A régi barátnők, akik azóta szintén anyukák lehetnek, a csoportszoba,  a jelmezbál,  az óvó nénik.  Jó ezekre visszagondolni.
Nagyon vártam lányom elkészült fotóit is. Aztán kaptam egy óriási megrendelőlapot. Mi ez? Hol vannak a képek? A több oldalas megrendelőlap középső oldalára volt tűzve nyolc pici kép, amit csak nagyítóval lehet megnézni. A képeken valóban a lányom van (gyönyörű!!!!), de mi van a háttérben?! Fenyőfa, kandalló, lobog benne a tűz, és néhány ráakasztott Mikulás zokni emeli a hangulatot. Teljes a karácsonyi idill. De hol van az ovi? Nem emlékszem rá, hogy kandalló lenne a tornateremben vagy a csoportszobában. Valahogy úgy képzeltem, hogy egy ilyen fotózáskor a gyerekek, a lányom emlékei készülnek. Akinek, amikor nagymama lesz, jó lesz visszagondolnia ezekre az évekre, mesélhet róluk az unokáknak. De így? Egy nem létező karácsonyfáról egy nem létező kandallóval?!
 ...Választhatunk digitális keretet is a képhez.
 „Igazi” karácsonyi hangulatot, amit feldobhatok még napocskákkal és kismadarakkal is. Kérhetek plüss rénszarvast fényképes pólóban, fényképes  hógolyót,  faliórát vagy akár fényképes bögrét is. – Drágám, kérsz kávét? – Igen. – Mibe öntsem?  - A gyerekünkbe.
 És van még fényképes puzzle is.
Már látom, ahogy hűvösebb estéken kirakom a lányomat.


Cimkék: ovis fénykép, karácsony
3 szavazat alapján

Mi a véleménye a bejegyzésről?

Nagyon gyenge   Nagyon jó

Hozzászólások

1. sztanics julianna 2009-04-10 19:01:14
Tetszet a leiras, gyonyoru a kislanya.sjnalatal vettem tudomasul ,hogy beteg volt a kislanya.nagyon bant hogy nem tudjuk meg adni a tartozast.Anitamat is nagyon bantja.meg is nagyon rendes velem velunk. ilyen orvost keresni kell aki csak a gyogyitasal foglalkozik nem nezi hogy kit szegenyeket hajlektalanokat egyarant szivel lelekel vegzi gyogyulasuknkat.azok utan is hoy a kolcsonkert penzt meg nem tudtam megadódni,de meg egyviragot sem vittem a josagaert.ilyen orvost ilyen emerekel meg nem talalkoztam aki felsem hozza avizsgalatom allatt.DE nem is erezteti vellem sem csaladomal, sot azzonnal segit mindanbe,ezert a jo istentol az a keresem ,segitstse meg a csaladjat es a dr .-Not. hogy legyen ereje a tovabiakba eggesege megelhetese mivvel 3-om gyermeke van.tan a z isten megseiti a becsuleztes munaja mitt. MAGYON :_ NAGYON NAGY KOSSONETTEWL TARTOM DR:FUCZH AGNES ORVOSOMNAk: SZTANICS JULIANNA BETEGE AZ INTERNEZOBOL IROM ONNEK. TISZTELETTEL .....

Szóljon hozzá!

Blogleírás

Elindult a Sanoma Budapest Médiaakadémián a képzés: 37 hallgató próbálgatja oroszlánkörmeit. Az ő munkáikból válogatunk folyamatosan. A belépés feltétele "mindössze" két dolog: a szorgalom és a tehetség.

Keresés

Blogértesítő - Médiaakadémia

Iratkozzon fel az értesítőre és mi az új bejegyzésekről e-mail-t küldünk.

Kapcsolódó hírek az FN-ről